Jeanine:

Hallo, mijn naam is Jeanine. Ik ben getrouwd met Michel en we hebben twee kinderen, Beau en Jesse. Vanaf maart 2007 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ondertussen ben ik uitgegroeid tot het vaste gezicht van de praktijk en vindt u mij daar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is de diversiteit van de werkzaamheden en het helpen van mensen. Daarom zie ik u graag in onze praktijk.

Berry

In maart 2012 studeerde ik af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). In het laatste jaar van mijn opleiding tandheelkunde heb ik speciaal onderwijs gevolgd in de restauratieve tandheelkunde (het restaureren en verfraaien van tanden en kiezen met composiet, kronen en bruggen van porselein). Daarna heb ik zes jaar lang bij meerdere, grote en kleine praktijken gewerkt. Zo merkte ik dat ik het liefst in een kleinschalige praktijk werk waar aandacht is voor de patiënt én kwaliteit. Vanaf mei 2018 werk ik met veel plezier bij tandartspraktijk Dentalis op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Tim

Op een lentedag in 2016 kwam ik met mijn CV in de hand de praktijk binnenlopen. Het klikte zo goed, dat ik na een rondje door de praktijk en een kopje thee, diezelfde middag een gaatje aan het vullen was bij één van de vaste patiënten van Melanie. Zodoende werk ik met veel plezier op de maandagmiddag en -avond bij Dentalis. Ik ben een rustige tandarts, die de tijd neemt om naar uw wensen te luisteren en er op gericht is een oplossing te vinden voor uw persoonlijke problemen. 

Juliana

Ik ben Juliana en ik kom oorspronkelijk uit Brazilië. Ik ben al bijna 15 jaar in Nederland en ik woon samen met mijn zoon Victor. Bij Dentalis werk ik sinds 2017 als tandartsassistente en heb het erg naar mijn zin. Het is leuk afwisselend werk waar ik mensen kan helpen. Het stuk “mensen helpen”geeft mij bepaalde voldoening in het leven. Het houdt mij gemotiveerd om elke dag hard te werken en positief te blijven. Naast mijn werk geniet ik graag van “moeder en zoon”momenten en samen zijn wij altijd op avontuur.

Nienke

In 2014 heb ik na 4 jaar mijn studie mondzorgkunde afgerond in de leuke studentenstad Groningen. Na mijn studie ben in terug gegaan naar Venhuizen en kreeg ik een baan aangeboden in Alkmaar, waar ik met veel plezier mijn trouwe patiënten heb kunnen behandelen. Na 5 jaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik dichterbij huis gaan werken. De praktijk van Melanie heb ik altijd al in gedachte gehad vanwege haar mooie visie en toen er een vacature voorbij kwam kon ik deze natuurlijk niet voorbij laten gaan. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Dentalis. Mijn doel: Iedereen naar de mondhygiënist, van jong tot oud. Ik vind het belangrijk patiënten te informeren over het belang van een goede mondgezondheid in relatie tot de algehele gezondheid. Dit heeft wederzijds invloed op elkaar. Preventie en voorlichting spelen hierbij een belangrijke rol. Preventie is voorkomen en hoe mooi is het als je dit op jonge leeftijd al mee kan krijgen. Daarbij zijn alle kinderen 18 jaar volledig door de verzekering gedekt. Ik ben lid van het NVM en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten. Ik zie u graag in de praktijk!